Chińszczyzny już trochę jest na Puszce. Mimo to dodaję mój przepis :-) Danie wzorowane jest na chińszczyźnie, jaką jadłam w Niemczech, w restauracji typu "fast food".
Chińszczyzny już trochę jest na Puszce. Mimo to dodaję mój przepis :-) Danie wzorowane jest na chińszczyźnie, jaką jadłam w Niemczech, w restauracji typu "fast food".
Chińszczyzny już trochę jest na Puszce. Mimo to dodaję mój przepis :-) Danie wzorowane jest na chińszczyźnie, jaką jadłam w Niemczech, w restauracji typu "fast food".
Potrawę tę robi się dwa dni.. żartuję - po prostu moczymy ciecierzycę przez noc :). Żeby było szybciej można też użyć ciecierzycę z puszki, chociaż fajniejsza jest gotowana - delikatnie chrupiąca, nie taka miękka.
Genialna alternatywa dla tradycyjnego pesto bazyliowego z parmezanem. Dla tych, którzy lubią rukolę - szał...
Jeśli kupiliście kiedyś tę sałatę i po paru dniach już nie nadawała się do zjedzenia, to ten sos do makaronu jest po prostu genialny!