
7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
w tym 4924 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
CaponataKuchnia sycylijska. Mieszane duszone warzywa, doprawione na słodko-kwaśno, podawane na zimno jako przystawka bądź dodatek do dań nieco treściwszych.
Średnia ocena: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:
|
Nowości:Kotlety z zielonej soczewicy (wegańska)Makaron z dynią i pieczarkami (lakto-wege) Ostra soczewica na pomidorach (wegańska) Indyjski miszmasz z batatem (wegańska) Biszkopciki jaglane (bezglutenowe) (wegańska) Qatayef - drożdżowe placuszki z Egiptu (lakto-wege) Ciasto orkiszowo-owsiane z owocami (wegańska) Hawajska surówka (wegańska) Grofu, czyli tofu z grochu (wegańska) Białe papryki z nadzieniem soczewicowo ryżowym w sosie pomidorowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
pyyyycha, najbardziej zaskakuje wyrazistość smaku przy tak minimalnej ilości przypraw :) ponieważ za późno zorientowałam się, że nie mam pomidorów, użyłam 2 łyżek koncentratu i wyszło super. jeśli macie czas, polecam pokrojonego w kostkę bakłażana oprószyć solą, wymieszać i odsączyć na durszlaku ok. godzinę, wydobędziemy z niego wówczas cały smak, a gorzkiego się pozbędziemy :)
hugable Apr 3, 2012