Agata N.: "Chciałbym zaproponować Wam taką zupkę. Ma same zalety. Jest pyszna, robi się ją bardzo szybko i łatwo, jest dietetyczna. Trochę ściągnęłam z Makłowicza, ale [...] moja jest wegetariańska (kolejna zaleta ;-) ) Spodobało mi się, że robi wywar warzywny bez użycia włoszczyzny i postanowiłam zaadaptować ten pomysł na swoje potrzeby."
Jak dla mnie, to więcej niż sałatka, to po prostu obiad. Z przyprawami oczywiście można trochę poeksperymentować - co kto lubi, ton nadaje obsmażone tofu i curry.
Jak ktoś nie ma czasu, może zrobić lizaki lodowe - zamrozić w ten sam sposób sok (dobry, nie dosładzany, bez E ileś tam). Ale mimo wszystko - warto sie pomęczyć... mniammmm!
Pyszne połączenie, bardzo pożywne. No i oczywiście zdrowe :) W przeciwieństwie do mieszanek sklepowych zawiera najsmaczniejsze dodatki, a nie najtańsze.