7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:brokuł
pomidor kukurydza z puszki tofu-feta lub ser feta oliwki lub kapary sos winegret czosnkowy: oliwa i ocet (można zastąpić sokiem z cytryny) - w proporcjach 3:1 lub 4:1 musztarda sól pieprz czosnek zioła Przygotowanie:Brokuła podzielić na różyczki i obgotować. Ułożyć na niskim szerokim półmisku, na to pokrojonego w cząstki pomidora, trochę kukurydzy z puszki, ser feta pokrojony w kostkę, oliwki lub kapary.
Polać jakiś sosem np. oliwa, ocet, musztarda, sól, pieprz, wyciśnięty czosnek, trochę ziół.
Nadesłał(a) pat,
dnia: Jun 25, 2003
Źródło/autor przepisu: na podstawie przepisu podanego na pl.rec.kuchnia przez Sowę
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka brokułowa z fetą i oliwkami (lakto-wege)Sałatka brokułowa z fetą i czosnkowymi płatkami migdałowymi (lakto-wege) Sałatka z pomidorami i serem feta (bez ograniczeń) Sałatka z pomidorów z fetą i oliwkami (wegańska) Sałatka z pomidorów z tofu-fetą (wegańska) Sałatka brokułowa z (tofu)fetą i czosnkowymi płatkami migdałowymi (wegańska) Sałatka ze świeżego szpinaku z pomidorami i fetą (lakto-wege) Sałatka śródziemnomorska z kuskusem, pomidorami i fetą (lakto-wege) Sałatka z fetą, pomidorami, papryką i winegretem (lakto-wege) Sałatka z brokułów, pomidorów i sera feta (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
kasiarka Dec 26, 2010