7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Soja w warzywachSmakuje świetnie z ryżem lub pieczywem.
Średnia ocena:
[4.0
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 szklanki soi - ugotowanej lub z puszki
2 cebule 1/2 kabaczka 2 marchwie 1 por 1/2 selera 2 łyżki oleju lub masła (do smażenia) 2 łyżki koncentratu pomidorowego Przygotowanie:Cebule pokroić i poddusić na tłuszczu. Dodać pokrojony w kostkę kabaczek, starte na grubej tarce warzywa i 1/2 szklanki wody. Dusić do miękkości.
Dodać ugotowaną soję i koncentrat pomidorowy.
Nadesłał(a) arleta,
dnia: Jul 2, 2003
Źródło/autor przepisu: przepis pochodzi z opakowania soi kupionej w 93 roku
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
Bardzo smaczne. Robiłam już kilka razy, nie tylko do soi, ale też do innych strączków. A do kaszy też niczego sobie :)
sunflower_ren Apr 5, 2011 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Cukinia faszerowana soją, warzywami i pieczarkami (wegańska)Soja po chińsku (wegańska+miód) Soja po bretońsku 1 (wegańska) Pierogi z soją (ovo-wege) Soja po bretońsku (wegańska) Papryka faszerowana soją (ovo-wege) Soja z koncentratem pomidorowym (wegańska) Soja a'la orzeszki (wegańska) Penne z pesto i soją (wegańska) Placuszki makowe z soją (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
kocham takie warzywne dania !
agnmid May 4, 2011