7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1/2 kg zielonych pomidorów
olej do smażenia ciasto: 3/4 szklanki mąki 1/4 szklanki mąki kukurydzianej (polenty) 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia sól 1 łyżeczka pieprzu 1/2 szklanki mleka (dla wegan mleka sojowego) 1/2 szklanki wody sodowej Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Smażone zielone pomidory (klasyczne, panierowane) (wegańska)Surówka z pomidorów i zielonego groszku (wegańska & RAW) Zielone pomidory na kwaśno (sałatka na zimę, w słoikach) (wegańska) Czerwono-zielona sałatka (z pomidorem, awokado i groszkiem) (wegańska) Sałatka z jarmużu, zielonego groszku i pomidorów (wegańska) Bałkańska jarzynka: smażone bakłażany na papryce duszonej z pomidorami (wegańska) Smażone kasztany (wegańska) Zielone kopytka (ovo-wege) Boczniaki smażone w śmietanie (lakto-wege) Smażone krążki cebulowe (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
pyszne, ale odrobinę zbyt tłuste jak na mój gust. Jadłam jako samodzielne danie, ale myślę, że jako dodatek do czegoś niesmażonego musi być rewelacyjne.
hauadaj Oct 29, 2013