Autorka: "Ten koktajl łączy mleko z owocami, czyli to, co lubię. Jest słodki, ale nie przesłodzony. Orzeźwiający, dzięki kwaskowemu rabarbarowi. Szybki do wykonania, gdyż rabarbar gotuje się tylko kilka minut."
Autorka: "Ten koktajl łączy mleko z owocami, czyli to, co lubię. Jest słodki, ale nie przesłodzony. Orzeźwiający, dzięki kwaskowemu rabarbarowi. Szybki do wykonania, gdyż rabarbar gotuje się tylko kilka minut."
Słodki buraczek idealnie pasuje do kwaskowych wiśni, nie trzeba dodawać żadnego cukru i otrzymujemy prosty, dwuskładnikowy i pyszny koktajl. A że wiśni mamy teraz pod dostatkiem - do dzieła kochani :)
Pyszny deser na popołudnie. Smakowało wszystkim, więc pragnę podzielić się i z Wami ;) Poza tym mango to mój ulubiony owoc, więc wypadało, by go uhonorować takim małym smakołykiem.