7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Ten przepis jest duplikatem,
dlatego jest nieaktywny.

zobacz: Pasta z groszku konserwowego z czosnkiem

Pasta z groszku i oliwek


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 4 osób

1 szkl. groszku z puszki
3 łyżki wody
14 zielonych oliwek z pastą paprykową
3 ząbki czosnku
świeżo mielony czarny pieprz

Przygotowanie:

Groszek wsypać do miseczki i ugnieść widelcem na gładką masę, wlać wodę. Oliwki i czosnek drobniutko posiekać, dodać do masy, dosypać pieprz i dokładnie wymieszać.
Nadesłał(a) Shaera, dnia: Mar 24, 2008
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.

Nowe komentarze:

Pycha! :)
kasiarka Feb 24, 2011

Rewelacja, 3 minuty i gotowe;)
pythonpunk Jan 2, 2011

Jak dla mnie smakuje podobnie jak pasta z awokado,w tym że ta z groszkiem wychodzi taniej :)

Super ! Pozdrawiam!
~Scansenmuseum Oct 19, 2010

Podobne wg nazwy:

Pasta z groszku konserwowego i oliwek (wegańska)
Pasta z grochu z zielonymi oliwkami (wegańska)
Przedwiośnie II czyli sałata lodowa z groszkiem i oliwkami (wegańska & RAW)
Pasta z groszku konserwowego z kuminem (wegańska)
Pasta z groszku konserwowego z czosnkiem (wegańska)
Pasta z groszku konserwowego z musztardą (wegańska)
Pasta z groszku konserwowego i słonecznika (wegańska)
Guacamole - dip/pasta awokado z oliwkami i pomidorem (wegańska)
Kanapkowa pasta z czerwonej soczewicy z oliwkami (wegańska)
Tapenada - pasta z czarnych oliwek z czosnkiem (wegańska)
Pasta kanapkowa z soczewicy z oliwkami i kaparami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas