7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta z groszku konserwowego i oliwek

Pyszne, proste, małe co nieco.

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [1]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

puszka groszku konserwowego,
oliwki ok. 75 g (mały woreczek),
dwie łyżeczki musztardy,
sól, pieprz

Przygotowanie:

Miksujemy w blenderze groszek z oliwkami (bez zalewy). Dodajemy musztardę, sól i pieprz. I gotowe

Wskazówki i uwagi:

Ja zamiast zwykłej soli dodaję Kala Namak. Pychotka.

Można kombinować jeszcze z czosnkiem, ale moim zdaniem zabija TEN smak. Spróbujcie najpierw bez czosnku.
Nadesłał(a) kropkaaga, dnia: 2013-03-22 17:29:45.739
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

wyszło mi strasznie słone (więc nie polecam dodawania soli - przez słoność oliwek ;) ) dodałam też pestki dyni i świeżą bazylię, dobre :)
ssjarm 2013-04-14 12:16:18.012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z groszku konserwowego z kuminem (wegańska)
Pasta z groszku konserwowego z czosnkiem (wegańska)
Pasta z groszku konserwowego z musztardą (wegańska)
Pasta z groszku konserwowego i słonecznika (wegańska)
Pasta z groszku konserwowego z koncentratem i majerankiem (wegańska)
Kotleciki z groszku konserwowego (wegańska)
Puree ziemniaczane z groszkiem konserwowym (lakto-wege)
Kotlety z ryżu z groszkiem konserwowym (ovo-wege)
Pasta z grochu z zielonymi oliwkami (wegańska)
Zupa z serka topionego z groszkiem konserwowym i grzankami (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas