7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasta z groszku i oliwek

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pycha! :)
kasiarka 2011-02-24 14:16:18.771

Rewelacja, 3 minuty i gotowe;)
pythonpunk 2011-01-02 19:18:53.747

Jak dla mnie smakuje podobnie jak pasta z awokado,w tym że ta z groszkiem wychodzi taniej :)

Super ! Pozdrawiam!
~Scansenmuseum 2010-10-19 21:29:13.583

Nie no, już zostawmy jak jest, bez przesady - nie czuję, żeby moje prawa autorskie zostały dramatycznie naruszone, zwł. że przepis i tak wylądował w Puszce ;)
patrycccja 2010-04-16 20:24:19.264

Patrycccja, fajne zdjęcie wkleiłaś ^^ A co do oliwek, to faktycznie - zielone zmieniają troszkę smak pasty (i prawdą jest, że czarne są jakieś takie bezsmakowe i tłuściejsze się wydają ^^). Teraz kupuję oliwki bez pasty paprykowej w środku - smaku to nie zmienia. Oczywiście wszelkie modyfikacje dozwolone ^^
Twoja pasta groszkowa z samym czosnkiem wygląda bardzo podobnie do tej mojej i na pewno pysznie smakuje (nawet o oliwkach wspomniałaś ^^) - teraz się tak zastanawiam, czy się nie wzorowałam na niej... Coś mi się tak mocno wydaje... Ew. mogłabyś przy źródle przepisu wkleić link do swojego i napisać 'modyfikacja', jakoś tak (żeby nie było mowy o plagiacie ;)) ^^
Shaera 2010-04-15 16:05:03.553

Dobra, awaryjna pasta, choć z samym czosnkiem jest wystarczająco fajna. Miałam tylko czarne oliwki, a z zielonymi na pewno lepiej by wyglądała i smakowała :) Czarne są jednak zbyt łagodne w smaku.
patrycccja 2010-04-09 11:59:26.905

do groszku dodałem oliwki z czosnkiem, surowy czosnek źle znoszę, oliwki zmiksowałem z groszkiem i dodałem trochę czerwonej papryki, plus łyżeczka koncentratu i trochę świeżej bazylii, bez soli i pieprzu, też smakuje dobrze
tomasz8705 2008-11-29 11:56:37.707

Pasta wyszła bardzo dobra. Trzeba jednak dodać dość dużo pieprzu, żeby "zasłonić" słony smak oliwek.

Ja dodałam jeszcze 3 łyżki ketchupu, bo wcześniej pasta wydawała się taka... niedoprawiona. Teraz ma charakter :P

Dzięki za przepis :)
Canard 2008-08-22 10:57:08.865

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas