puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union
|
Data ostatniego logowania: Nov 23, 2015
Napisz do użytkownika
Barszcz czerwony najpyszniejszy (czysty, bardzo esencjonalny, bez cukru!) (wegańska)
Nie wyszedł mi esencjonalny...wręcz przeciwnie ma mało smaku. myślę, że błędem jest wyjęcie warzyw przed dodaniem buraków. nigdy tego nie robiłam, a tym razem uległam przepisowi, no i nie wyszło...jakieś pomysły na zintensyfikowanie smaku?
Puenta
Dec 23, 2012
Majonez wegański z mleka sojowego (wegańska)
   
Wyszło przepyszne!!! nareszcie ostatni bastion kuszenia na złą (czytaj niewegańską drogę) padł! :D
Puenta
Mar 18, 2011
Prażny syr tofu (smażony ser tofu) (wegańska)
Myślałam, że tym razem będzie inaczej, ale było jak zawsze. Panierka pomimo gluta nie chciała mi się trzymać, a potem na patelni się przypaliło (nigdy nie udało mi się otrzymać koloru ze zdjęcia smażąc tofu obtoczone w mące( :( oczywiście zjadłam, ale było takie sobie, sytuację ratował polecany w przepisie pieczarkowy sos. Warto zrobić coś innego z tofu:)
Puenta
Feb 24, 2011
Sos P. (pieczarkowo-porowy) (wegańska)
Bardzo dobry sosik. Zapomniałam o mięcie, ale za to zmiksowałam sos blenderem i wyszedł mega:)
Puenta
Feb 24, 2011
|