7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Chlebowe ruloniki ze szparagami i białym serem



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki:

2 kromki chleba pełnoziarnistego
2 łyżki rozgniecionego chudego białego sera
2 ugotowane szparagi
łyżeczka startego parmezanu
łyżeczka natki
odrobina jajka

Przygotowanie:

Chleb rozwałkować, posmarować białym serem, zawinąć w niego szparagi, posmarować jajkiem i obtoczyć w parmezanie i natce. Przekroić na trzy części i piec w temp. 190°C przez ok. 8 min.
Nadesłał(a) Rena, dnia: Nov 1, 2001
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 10/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Szparagi zapiekane pod żółtym serem (bez ograniczeń)
Makaron z białym serem (bez ograniczeń)
Pierogi z białym serem (bez ograniczeń)
Chlebowe zapiekanki z jajkiem, pomidorem i serem (bez ograniczeń)
Sałatka z białych szparagów z sosem śmietanowo-koperkowym (lakto-wege)
Bulion / wywar z białych szparagów (a właściwie obierek) (wegańska)
Kwas chlebowy - oryginalna recepta (ze słodem zbożowym, miętą i białą melasą) (wegańska & RAW)
Ser biały smażony do kanapek (lakto-wege)
Panir - hinduski ser biały ze słodkiego mleka (lakto-wege)
Zupa brokułowa z białym serem i ryżem (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas