7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Makaron z bakłażanem, pomidorami i natkąKuchnia śródziemnomorska. Danie podpatrzone w tv, genialne w swej prostocie, szybkie, absolutnie przepyszne!!! Sam jestem zaskoczony, że natka - i to w sporej ilości - tak mi smakuje. Super tu pasuje!
Średnia ocena:
[4.7
z 11 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [8]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:makaron lub kluski
nieduży bakłażan (ok. 400-500 g) 6-12 podłużnych pomidorów, pomidory w zalewie lub przecier pomidorowy 3 ząbki czosnku ew. kawałek (ok. 0,5 cm) świeżego chili lub chili w proszku spory pęczek natki oliwa lub olej do smażenia sól, pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sos z bakłażanem, pomidorami i papryką (wegańska)Papryki faszerowane bakłażanem z pomidorami (wegańska) Sałatka z orkiszu z pomidorem i natką (wegańska) Sałatka cebulowa z pomidorem i natką (wegańska) Warzywne danie z brokułem, bakłażanem, cukinią i pomidorami (wegańska) Zapiekanka ryżowa z cukinią, bakłażanem i pomidorami (wegańska) Grzanki "kawałek lata" z bakłażanem i pomidorem (wegańska) Aromatyczne grzanki z bakłażanem i sałatką z pomidorów (wegańska) Pomidory faszerowane twarogiem z jajkiem i natką (bez ograniczeń) Spaghetti z czosnkiem, świeżymi pomidorami, oliwkami i natką (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Justaaa Nov 27, 2013