7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Lasagne pieczarkowo-paprykowo-cukiniowaDobrze przyprawione jest najsmaczniejszą rzeczą jaką w życiu jadłem :)
Średnia ocena:
[4.6
z 24 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [24]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 6 osóbopakowanie makaronu lasagne
1 cukinia 2 cebule 2 papryki ok. 5 garści małych pieczarek (albo zwykłych, i wtedy je kroimy) ponad 500 g przecieru pomidorowego z kartonika lub własnej produkcji zioła, najlepiej świeże: bazylia i rozmaryn czosnek - ile kto lubi ok. 2 łyżki mąki oliwa lub olej do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Leczo cukiniowo-paprykowe z makaronem (wegańska)„Lasagne” cukiniowe z farszem z kaszy i szpinakowym (lakto-wege) Placki cukiniowo-pieczarkowo-twarogowe (bez ograniczeń) Farsz cukiniowo-pieczarkowy (np. do naleśników) (wegańska) Smaczny sos cukiniowo-pieczarkowo-marchwiowy (lakto-wege) Sos pomidorowo-paprykowo-pieczarkowy (do kopytek itp.) (wegańska) Makaron razowy z sosem pomidorowo-paprykowo-pieczarkowym (wegańska) Aromatyczne pierożki z nadzieniem pieczarkowo-cukiniowo-bakłażanowym i sosem rozmarynowym (lakto-wege) Sałatka wykwintna (pieczarkowo-paprykowa z bakaliami i sosem jogurtowym) (lakto-wege) Lasagne z bakłażanem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Kociabanda Mar 7, 2016