7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 lub 3 banany
puszka mleka kokosowego cukier (tak ze 2 łyżki) szczypta soli dodatkowo (jeśli wola) rodzynki, nerkowce, migdały etc. Przygotowanie:1. Banany obrać, pokroić tak na 3 części
2. Włożyć do garnka (lub na głęboką patelnię) 3. Zalać mlekiem kokosowym, postawić na dosyć ostrym ogniu 4. Dodać cukier, sól (i jeśli wola rodzynki i orzeszki) 5. Doprowadzić do zagotowania 6. Zmniejszyć ogień, wytrzymać na ogniu gotując i przekręcając banany, które muszą zmięknąć na wierzchu 7. Zjeść :D
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Nov 17, 2003
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, przepis wysłał(a): Shrek
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Smażone banany z kokosowym mlekiem (wegańska)Banany gotowane w mleku kokosowym, z posypką (wegańska) Banany kokosowe na ciepło (lakto-wege) Banany w cieście kokosowym (wegańska) Marchewka z mlekiem kokosowym (wegańska) Przekąska z banana z mlekiem w proszku i płatkami kukurydzianymi (wegańska) Krem z kalarepy z mlekiem kokosowym (wegańska) Płatki ryżowe na mleku kokosowym (wegańska) Krem z dyni z mlekiem kokosowym (wegańska) Orientalna brukselka z mlekiem kokosowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
autor anonimowy Sep 2, 2006