7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Farsz lub sos: pieczarki w śmietanie słonecznikowejPotrawa także dla dorosłych. Dzieciom raczej podawać po 2 roku życia. Nam sprawdziła się jako farsz do naleśników i jako sos.
Średnia ocena:
[4.5
z 6 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [5]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 3 osób0,5 kg pieczarek
oliwa/olej do smażenia sól 3-4 łyżki zmielonych ziaren słonecznika + 1 szkl. wody 2 łyżki mąki pszennej razowej lub 1 łyżka białej ew. 0,5 pęczka natki pietruszki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pieczone pieczarki w sosie słonecznikowym (wegańska)Śmietana słonecznikowa (wegańska & RAW) Brokuły w słonecznikowym sosie (lakto-wege) Sos pomidorowo-słonecznikowy (wegańska) Sos słonecznikowy z dodatkiem pomidorków (wegańska) Farsz do naleśników ze szpinaku z żółtym serem i śmietaną (lakto-wege) Orkisz z oliwkami i sosem pomidorowo-słonecznikowym (wegańska) Sos grzybowy na zasmażce i śmietanie (lakto-wege) Farsz - soczewica, pieczarki, por, kapusta kiszona (wegańska) Lasagne z pomidorowym farszem z pieczarkami i granulatem sojowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Robiłam już kilka razy i zawsze wychodzi pyszne. Do tego szybkie, proste i niedrogie:).
zielenina Aug 15, 2014