7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Majonez fasolowy

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Proporcje zrobiłam "na oko", wg własnego smaku i uznania, nie dodałam czosnku, ale ten "majonez" wyszedł pyszny! Może trochę za bardzo czuć u mnie musztardę, bo dodałam Dijon, ale kiedy dodałam nieco keczupu wyszedł przepyszny sos burgerowy, taki, jaki kiedyś robiłam z majonezu, musztardy i keczupu - fantastyczny dodatek do burgerów i wędlin, a przetestowany z "salami" sojowym był rewelacyjny!
agamaja Sep 7, 2014


Najlepszy przepis na wegański majonez! :) Robiłam już kilkanaście razy. Koniecznie z solą Kala Namak, daje fajny "jajeczny" posmak.
Sowa90 Mar 28, 2014

Szczerze powiem, że nie wiem. U nas najdłużej stał tydzień.
kropkaaga Nov 10, 2013

Ile czasu można taki majonez w lodówce przechowywać?
~Ola Sep 23, 2013

Podeszłam do tego przepisu sceptycznie ale majonez ten okazał się bardzo dobry i bardzo szybki. Co fajne, że ma mało oleju (co w innych majonezach wegańskich trochę odstrasza). Ale majonezem bym tego dania nie nazwała, raczej dipem. Nie mniej jednak bardzo smacznym i prostym dipem :)
veganjihad Apr 12, 2013


ten przepis ratuje mi zycie gdy czasem tęsknię za sałatką warzywną... :) dzięki!
chaberkowna Jan 14, 2013

hahaha, wczoraj chciałem zrobić sobie pastę do chleba z fasoli (czerwonej), smakowała zupełnie jak zwyczajny majonez i przypomniało mi się, że tu na Puszce mignął mi kiedyś przepis na fasolowy majonez właśnie ;) całkiem smaczne!
sleep lover Dec 22, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas