7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Ciasteczka z masłem orzechowym i płatkami owsianymi

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Wtrącę się - dodałam płatki owsiane górskie tudzież nie obrabiane termicznie (już nie pamiętam), a wyszły wyśmienite, nie miałam zastrzeżeń do ich konsystencji, a czas pieczenia nie został zmodyfikowany. :)
Zazu Jan 28, 2012

Ja nie miałam płatków błyskawicznych i nie mam pojęcia czym się różnią od zwykłych, więc wpadłam na pomysł żeby te zwykłe zmielić w młynku do kawy :) Ponieważ nie miałam akurat aromatu waniliowego użyłam 0,5 szklanki cukru i 0,5 szklanki cukru waniliowego. Też wyszło :))
mabo85 Sep 4, 2011

Zrobiłam i wyszły pyyycha :D Ale akurat nie miałam płatków owsianych, wiec dałam pół szklanki płatków jęczmiennych, 1/4 szkl. otrębów owsianych i 1/4 otrębów żytnich i wyszło ok :D szybko sie je robi i fajnie wyglądają ;P
~Smile Aug 24, 2011

Dopisałam do przepisu, że mają być błyskawiczne.
patrycccja Aug 19, 2011

Robiłam je tylko raz, ale z tego co pamiętam wyszły umiarkowanie kruche : >
W przepisie zapomniałam wspomnieć, że użyłam błyskawicznych płatków owsianych, co podejrzewam ma spore znaczenie :o
Zanetak Aug 19, 2011

A bardzo twardnieja ? Tzn są bardzo kruche czy nie az tak bardzo ?
OpenWorld Aug 18, 2011

Ciastka wyszły przepyszne!
Nie zrażajcie się jeśli po 20 minutach ciasteczka nadal będą miękkie i będą się rozwalać - ja przez to wyrzuciłam 10 ciasteczek. Wystarczy odstawić je na chwilę by przestygły a odpowiednio stwardnieją :)
~Rudasann Aug 4, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas