
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Farszynki wegańskie - ziemniaczane kotlety z farszem z soi- Komentarze do przepisu -
Myślę, że wszystko co da się usmażyć, da się też upiec - co najwyżej nie będzie takie chrupiące i nieco inne w smaku. W drugą stronę na pewno jest trudniej - i nie myślę tu o ciastach ;) ale np. jakichś burgerach, które na patelni lubią sie rozwalać....
~zuza Dec 6, 2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() są przepyszne, smakowały nawet zawodowym mięsożercom. Trochę gumowate przez mąkę ziemniaczane ale ma to swój urok i mi to pasuje. Są przepyszne na ciepło(od razu z patelni) jak i na zimno i też dobre potem odgrzewane. Po prostu super. No i ogromna dowolność w farszach! Zagościły na stałe w naszym menu:D koperco Oct 23, 2011
pyyycha! do farszu dodalam jeszcze oregano. bardzo pasowalby do nich sos pieczrkowy...
fasolka Sep 20, 2011
no smaczne ;) nawet bardziej po wegetariańsku (z jajkiem), chociaż dosyć mocno czuć mąkę ziemniaczaną.
~glucio Mar 29, 2011 ![]() jazgottt Jan 23, 2011 ![]() moni Jan 6, 2011
Jakie znaczenie ma rozpuszczanie mąki kukurydzianej w wodzie? Ja dałam na sucho tj bezpośrednio do ziemniaków i było ok.
jokka Jan 2, 2011
Wypróbowałam danie jest przepyszne u mnie był farsz z czerwonej soczewicy z cebulką, czosnkiem i majerankiem.
Warto wypróbować.Z całą pewnością kotleciki będą często gościły na moim stole. Smakowały nawet mojemu mięsożernemu mężowi. jokka Jan 2, 2011 ![]() Gabryella Nov 24, 2010 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Amarena May 14, 2013