7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Makaron z bakłażanem, pomidorami i natką

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

super przepis ale ja urozmaicilam podsmazoną cebula,porem oliwkami i lyzka smietany aaa i obowiazkowo swieża bazylia :D
Justaaa 2013-11-27 19:28:38.119

Pyszne! W tym przepisie jest wszystko, co lubię:)Razem nie mogło smakować źle:)
Inon 2012-07-25 23:39:13.5

mmmm, a jak dorzucisz do tego seler naciowy i oliwki wyjdzie pyszna sycylijska caponata :) własnie konsumuję, mniam!
hugable 2012-07-25 11:09:16.983

szybki i prosty przepis ! niebo w gębie po ciężkim dniu ! :)
~blond 2012-04-12 15:12:58.729


bardzo fajny przepis, ja dodałam jeszcze kawałek cukinii pokrojonej w słupki i małą cebulę (prążki) - wszystko smażone osobno. pyszniutkie danie :).
majczi 2012-04-11 19:24:47.443


Pychotka!
Dana 2011-11-02 14:51:06.948

Jako wielka fanka czosnku dalam go troszke wiecej niz w przepisie bo balam sie, ze przez podsmazanie nie bedzie go w ogole czuc. Co wiecej, zamiast wczesniejszego smazenia baklazana dalam go bezposrednio do pomidorow i calosc podduszalam do momentu az zrobi sie "packa". Ogolnie smak dosc ciekawy:)
dak0ta 2010-10-30 19:37:50.228

Pycha, pycha, pycha! Lubię natkę, choć raczej jako niewielki dodatek. Ale tutaj... im więcej natki, tym lepiej! Do bakłażana i kluch, przynajmniej w takim wydaniu, pasuje geeeeenialnie. Zajadamy się tym dość często :D
patrycccja 2010-10-21 19:06:52.559

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas