
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Sernik z tofu z brzoskwiniami- Komentarze do przepisu -
też wydaje mi się, że warto spróbować w mniejszej formie. ja robię wersję niewegańską z twarogu, więc następnym razem kupię po prostu cały kubełek:) potwierdzam, bardzo słodki, ale dla mnie to akurat na plus
Muzo Natchniuzo Sep 25, 2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pominęłam rodzynki i cytryny i wprowadziłam troszkę innych zmian, ale efekt super! Zwłaszcza, że było to moje pierwsze ciasto;) Polecam!! panika Jul 9, 2012 ![]() Dana Jul 8, 2012 ![]() patrycccja Apr 16, 2012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyszedł pycha. Ciut dla mnie za słodki, ale zdecydowanie lepszy niż się spodziewałam :) Mój pierwszy sernik! Ogromnie pasowałaby mi tu polewa czekoladowa zamiast kruszonki albo przynajmniej gorzkie kakao dodane do ciasta. Następnym razem zrezygnuję też raczej z rodzynek. patrycccja Apr 16, 2012
Myślicie, że można tu użyć silken tofu zamiast zwykłego? Bo znalazłam dwie kostki z tyłu szafki i termin przydatności do spożycia tuż tuż. Nie wiem co z nimi zrobić...
Ciasto czekoladowe z silken tofu już robiłam, a tego sosu co jest na puszce nie lubię. Jakieś pomysły na dużą ilość silken tofu? ~Marta Apr 12, 2012 ![]() Dorota Feb 8, 2012
włśnie zamierzam uczynić ten pyszny sernik (kiedys dane mi było go skosztować)tylko nie wiem na jaka blachę jest ten przepis
~ila Aug 24, 2011 ![]() patrycccja Aug 14, 2011 ![]() -K2- Aug 14, 2011 ![]() veganjihad Jan 16, 2011
ale ten budyń ma myć zrobiony, czy ten proszek poprostu??
~ala Oct 23, 2010
Zrobiłem dzisiaj. Właśnie się upiekł. Wasze na zdjęciach są takie wysokie, a mój wyszedł płaski. Jedna łyżeczka proszku nie podniosłaby przecież tej masy tofu. Mierzyłem blachę i była mniej więcej taka sama. Czy sernik miał wyrosnąć?
~michu Oct 8, 2010 ![]() xxl Apr 11, 2010
naprawdę pyszny! smakuje prawie jak zwykły sernik;)
~kanab Jan 20, 2010
Ten tofurnik jest cudowny! Robię go właśnie po raz drugi. Cudownie pachnie wanilią i cytrynami a na Święta smakował w domu wszystkim, szczególnie mięsożernym. :)
~mebcia Jan 15, 2010 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Ciasto przepyszne,pachnące i wyszło go sporo.
Niestety zjadłam tylko kawalek(na sprobunek przed weselem) a drugiego dnia widziałam już tylko pustą blachę :-(
Nie tylko mi posmakowało :P
amanda3601 Jan 5, 2015