
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Farsz - szpinak, tofu i czosnek- Komentarze do przepisu -![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo dobry i szybki farsz. Ja swoje tofu zanurzyłam w sosie sojowym na ok. 10 minut, przez co całość nabrało fajnego smaku. Raszka Jun 4, 2013 ![]() Irokezik91 Sep 1, 2010
Myślę że najlepiej fetę.
~zuza Aug 19, 2010 ![]() Najlepsze jest jednak ścieranie tofu na tarce o drobnych oczkach - myślałam, że będzie ciapa i równie dobrze mogłabym je rozgnieść widelcem. A tu wyszły takie śliczne drobne "frędzelki" podobne do startego żółtego sera. I po wymieszaniu ze szpinakiem nadal było je widać, nie rozleciały się i świetnie to razem wyglądało :) patrycccja Jul 30, 2009 ![]() Betty Mar 28, 2009
mniam, dałam ten farsz do lazani, pierwszy raz jadłam szpinak i to jest naprawde dobre. troche dziwne w smaku ale bardzo dobre.
Talka May 8, 2002 ![]() a farsz taki nadaje sie tez do robienia tarty i samos :) patrycccja Nov 11, 2001
Dzięki za pochwałę! Bardzo mnie cieszy, że smakuje :-))
Wczoraj umyślił mi się sos paprykowy do ryżu - porażka :-))) magda firlit Sep 20, 2001 ![]() wojmat Sep 20, 2001 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Z tym farszem jadłam jedne z najlepszych naleśników w swoim życiu! :D
martusiak Jan 11, 2014