7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
| 
		 | 
|
| 
		
		 | 
		
	
		 
		puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union
	 | 
	
		
 
 Raita - indyjski dip miętowyOryginalnie podawany z papadamem - cienkim, chrupiącym indyjskim naleśnikiem, ale nadaje się do wielu indyjskich potraw, świetny do samosów, falafela czy po prostu pieczonych lub grillowanych warzyw.
				
				
									
						Średnia ocena:  ![]() ![]() ![]() ![]()  
						
						[4.0
						/ 1 ocena]
						
											
					
					 | dodaj ocenę    
					| komentarze [0]
				
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: lakto-wege 
	
	Składniki:200 ml jogurtu greckiego
 
		łyżka stołowa sosu miętowego lub kilka rozdrobnionych listków świeżej mięty ząbek czosnku opcjonalnie: drobno posiekana cebulka, ogórek starty na grubych oczkach, kolendra Przygotowanie: 
			
				
				
				
		 | 
	
	
		
		
			 
			
	
		Podobne wg nazwy:Raita (dip na bazie jogurtu) z czerwonych ziemniaków (lakto-wege)Raita (dip na bazie jogurtu) z ziemniaków z wiórkami kokosowymi (lakto-wege) Krokiety pieczarkowe z jogurtowo-miętowym dipem (kuchnia 5 przemian) (bez ograniczeń) napój miętowy (wegańska+miód) likier miętowy (bez ograniczeń) Miętowe grzybki (wegańska) Tofuciki z sosem miętowym (lakto-wege) Deser bananowo-miętowy (wegańska) Mrożona miętowa kawa (wegańska) Kiwi w miętowym syropie (wegańska) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |