7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
| 
		 | 
|
| 
		
		 | 
		
	
		 
		puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union
	 | 
	
		
 
 Tofu w sosie pieczarkowym (a właściwie sos pieczarkowy z tofu)
				
				
									
						Średnia ocena:  ![]() ![]() ![]() ![]()  
						
						[4.857142857142857
						
						z 7 ocen]
											
					
					 | dodaj ocenę    
					| komentarze [8]
				
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska 
	
	Składniki:330 g tofu naturalnego lub smakowego (z warzywami, marynowane)
 
		2 cebule 200 g pieczarek 3 łyżki oleju do smażenia 2 szklanki wywaru z warzyw lub rozpuszczonego bulionu warzywnego 1/2 łyżeczki pieprzu sól 2 łyżki (idealnie płaskie) mąki ziemniaczanej opcjonalnie: 4 łyżki śmietany lub mleka roślinnego LUB "śmietana" ze słonecznika lub nerkowców (1-2 łyżki pestek/orzechów, zblendować na gładko z nie więcej niż 1/2 szkl. wody) 3 łyżki natki pietruszki Przygotowanie: 
			
				
				
				
		 | 
	
	
		
		
			 
			
	
		Podobne wg nazwy:Makaron z sosem pieczarkowo-szpinakowym i tofu (wegańska)Pieczarkowa pasta z tofu (wegańska) Pęczak z sosem pieczarkowym (lakto-wege) Sos pieczarkowy lub z kurkami (lakto-wege) Sos pieczarkowy ze smietaną (lakto-wege) Sos pieczarkowy z parmezanem (lakto-wege) Sos pieczarkowo-soczewicowy (wegańska) Sos pieczarkowy z soczewicą (wegańska) Sos P. (pieczarkowo-porowy) (wegańska) Orkisz z sosem pieczarkowym (wegańska) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas | 
~PANNAmysza 2015-02-02 17:24:41.99