7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

pardita

Data ostatniego logowania: Sep 28, 2012
Napisz do użytkownika

Najnowsze komentarze użytkownika [7]

Zapiekanka dla bratanka - pęczakowa ze szpinakiem, pomidorami i fasolą (wegańska)
fajny przepis! ja zapiekałam pół godziny na 200 st. I super patent z tym jogurtem :)
pardita Aug 7, 2012

Sos kreolski (pomidorowy z czosnkiem, imbirem i tymiankiem) (wegańska)
Sos wspaniały!!!! Pychotka :)
pardita Jun 15, 2011

Szarlotka Wandy (sypana) (wegańska)
Uprzejmie donosze, ze ciasto wyszlo wspaniale. Wykorzystalam ligole, z ktorych jednak zaden sok nie wyplynal (dobrze, ze zamiescilas ten komentarz o podpijaniu soku), wiec dolalam soku jablkowego :) i wyszlo suuuper!
Mam juz zamowienia na to ciasto na Wielkanoc :)
pardita Apr 20, 2011

Szarlotka Wandy (sypana) (wegańska)
Ooo, już doczytałam,że poza renetami jeszcze antonówki dobre. Ta szarlotka ma być sypana..hm.. czy ona mi się nie rozwali, jak będę ja z tej silikonowej formy wyciągać?
[zależy mi na tej formie, bo jst w kształcie serca:) a ciasto będę piec z okazji 4 rocznicy z moim Ukochanym :)]
pardita Apr 9, 2011

Szarlotka Wandy (sypana) (wegańska)
Alez to ciasto ma wzięcie!! Też chcę je zrobić we wtorek. Stąd mam 2 pytania:
1. jakie gatunki jabłek polecacie? widzialam tu juz renety, czy jeszcze jakieś są dobre?
2. mam taką miękką formę silikonową, którą chciałabym od tego użyć. jak coś takiego się obsługuje? Czy powinnam wyłożyć ją pergaminem/wysypac bułką tartą?
Mój 'chłopski rozum' podpowiada mi,żeby po prostu wsadzić tam ciasto bez niczego, ale wolę się upewnić.. ;)
pardita Apr 9, 2011






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas