7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pesto z jarmużu i orzechów włoskich

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


wszystko fajnie ze sobą pasuje, warto :)
veganjihad 2015-09-11 12:08:12.855


Jarmużu i orzechy włoskie to świetne połączenie, bardzo przypadło mi do gustu.

Jednak te dwa ząbki czosnku... jak dla mnie stanowczo za dużo. Zdominowało potrawę, ledwo dało się jeść.
zyberka 2015-08-31 15:38:52.841

Muszę to wypróbować, chyba jednak nie dostanę już jarmużu o tej porze. Wszędzie pełno młodych szparagów, truskawek, jarmużu nie widziałam od dawna w sprzedaży.
Luna7 2015-04-16 00:35:05.534


jem jarmuż pierwszy raz w życiu, same listki są całkiem smaczne, ale w pesto po prostu obłędne! :) aż żałuję, że trafiłam właśnie na koniec sezonu... zamiast orzechów włoskich dałam mieszankę słonecznika, ziemnych i migdałów, wszystko podprażone, do tego parmezan i płatki drożdżowe, cytrynę odpuściłam.
aha, jarmużu nie sparzałam, nie jest to konieczne.
majczi 2015-04-12 15:08:53.727


Pięknie pachnie, wspaniale smakuje :)
Jeśli orzechy upraży się na suchej patelni a nie np. w piekarniku, to zrobienie pesto zajmuje mniej czasu niż ugotowanie makaronu :) Bardzo polecam.
agamaja 2015-04-09 11:44:11.477

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas