
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Spring Rolls - "surowe" sajgonki doskonałe również na upał- Komentarze do przepisu -![]() orzechova Aug 19, 2013
Orzechowa, mialam tak samo, a moczylam tylko chwile...
Ja swoje sajgonki po zrobieniu zapiekalam w piekarniku, bo konsystencja papieru na surowo mi nie pasuje. Kwadrans w 200 stopniach wystarczyl, posmarowalam je olejem z orzechow wloskich. Ireth Aug 18, 2013 ![]() patrycccja Aug 18, 2013 ![]() orzechova Aug 18, 2013 ![]() puszka.pl/przepis/7201-sos_do_sajgonek_na_bazie_octu_ryzowego.html Te podane przez Nasse i Efedrinę też zachęcające :) patrycccja Jun 30, 2013
ja najbardziej lubie rollsy z sosem sojowym (w stylu kikkoman albo japonski z lidla), albo sos sojowy+ imbir+ czosnek + szczypiorek (musi sie troche przegryzc)
efedrina Jun 22, 2013
Sowa90, ja mam dwa ulubione sosy do spring rolls:
1. masło orzechowe + mleko kokosowe + sos sojowy do smaku, ew. chili w proszku do tego, 2. domowy sweet chili (pewnie jest jakiś przepis na puszce, później podam swój; miksuję papryczki z czosnkiem, octem, cukrem i wodą, dodaję skrobię i zagotowuję, a potem odstawiam do wystudzenia). No i spring rolls uwielbiam, mój chłopak również się nimi zachwyca, więc mam sposób, żeby wpakować w niego więcej surowizny ;) nasse Jun 21, 2013
Wspaniałe, naprawdę! <3
Tylko nie mam pomysłu na konkretny sos. Podzieliłabyś się może jakimś swoim przepisem? :) Sowa90 Jun 21, 2013 ![]() patrycccja Aug 12, 2012
boskie, mam tylko problem z papierem ryżowym,po namoczeniu skleja się niesamowicie, jest to moja największa trudność, dziękuję i pozdrawiam:))
~magda72 Aug 12, 2012 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
efedrina Aug 19, 2013