7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Sznycel z selera

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Ja też zawsze krótko podgotowuje je w bulionie. Są wyśmienite!
Pitou 2015-03-23 22:14:05.383


uwielbiam, ja plastry selera gotuję chwilę w bulionie (mocno słonym, już później nie przyprawiam), a panieruję zawsze w cieście z mąki pszennej i kukurydzianej. pyszne kotlety :))
majczi 2015-02-18 16:17:45.291

U mnie takie kotleciki robiło się zawsze z pozupnego selera ;) Pychotka :)
Luna7 2013-02-16 19:53:09.579

Ja też robię kotlety z selera, ale seler podgotowuję na półtwardo/półmiękko -:) Lubiane nawet przez tych co selera nie lubią podobno :-)
Euphoria 2013-02-16 16:49:21.618

Uwielbiam :) jak uraczyłam mamę takimi sznycelkami, cała się obśmiała. powiedziała, że jak byliśmy z bratem mali, to nam serwowała takie 'kotlety' :)
magrusia 2012-04-11 13:23:56.625

po prostu czysta poezja :)
~m. 2012-03-07 17:29:28.947

Selera nigdy przed smażeniem nie gotowałam ( choć może to dobry pomysł). Smażę na bardzo delikatnym ogniu, co zapobiega przypaleniu i pozwala nabrać smaku.
Powodzenia i smacznego. Jak zwykle przyrządzę go na Wielkanoc w panierce z sezamu. Pycha!!
jajola 2012-03-02 19:47:47.656

ja podgotowałam seler na półmiękko, bo bałam się, że przy samym smażeniu będzie zbyt twardy. Gotowałam parę minut w wywarze warzywnym, dzięki czemu seler miał pełniejszy smak
ryfka 2012-03-01 11:27:39.304

czy seler najpierw gotowałaś? ja tak to na miękko czy lekko twardawo?
ciemnowszedzie 2012-02-29 19:41:25.629

Ojjoj joj, jak smakowicie wygląda, ślinka leci :P
Natka 2012-02-29 08:59:29.683

Bardzo smaczny sposób na selera. Nie piszesz co zrobić z wywarem warzywnym. Ja po prostu podgotowałam seler w wywarze, żeby był miękki jeszcze przed smażeniem, a przyprawy wsypałam do jajka, żeby się łatwiej przylepiły :)
ryfka 2012-02-28 20:50:15.128

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas