7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Sznycel z selera

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Ja też zawsze krótko podgotowuje je w bulionie. Są wyśmienite!
Pitou Mar 23, 2015


uwielbiam, ja plastry selera gotuję chwilę w bulionie (mocno słonym, już później nie przyprawiam), a panieruję zawsze w cieście z mąki pszennej i kukurydzianej. pyszne kotlety :))
majczi Feb 18, 2015

U mnie takie kotleciki robiło się zawsze z pozupnego selera ;) Pychotka :)
Luna7 Feb 16, 2013

Ja też robię kotlety z selera, ale seler podgotowuję na półtwardo/półmiękko -:) Lubiane nawet przez tych co selera nie lubią podobno :-)
Euphoria Feb 16, 2013

Uwielbiam :) jak uraczyłam mamę takimi sznycelkami, cała się obśmiała. powiedziała, że jak byliśmy z bratem mali, to nam serwowała takie 'kotlety' :)
magrusia Apr 11, 2012

po prostu czysta poezja :)
~m. Mar 7, 2012

Selera nigdy przed smażeniem nie gotowałam ( choć może to dobry pomysł). Smażę na bardzo delikatnym ogniu, co zapobiega przypaleniu i pozwala nabrać smaku.
Powodzenia i smacznego. Jak zwykle przyrządzę go na Wielkanoc w panierce z sezamu. Pycha!!
jajola Mar 2, 2012

ja podgotowałam seler na półmiękko, bo bałam się, że przy samym smażeniu będzie zbyt twardy. Gotowałam parę minut w wywarze warzywnym, dzięki czemu seler miał pełniejszy smak
ryfka Mar 1, 2012

czy seler najpierw gotowałaś? ja tak to na miękko czy lekko twardawo?
ciemnowszedzie Feb 29, 2012

Ojjoj joj, jak smakowicie wygląda, ślinka leci :P
Natka Feb 29, 2012

Bardzo smaczny sposób na selera. Nie piszesz co zrobić z wywarem warzywnym. Ja po prostu podgotowałam seler w wywarze, żeby był miękki jeszcze przed smażeniem, a przyprawy wsypałam do jajka, żeby się łatwiej przylepiły :)
ryfka Feb 28, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas