
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Sznycel z selera- Komentarze do przepisu -![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uwielbiam, ja plastry selera gotuję chwilę w bulionie (mocno słonym, już później nie przyprawiam), a panieruję zawsze w cieście z mąki pszennej i kukurydzianej. pyszne kotlety :)) majczi Feb 18, 2015 ![]() Euphoria Feb 16, 2013 ![]() magrusia Apr 11, 2012
po prostu czysta poezja :)
~m. Mar 7, 2012
Selera nigdy przed smażeniem nie gotowałam ( choć może to dobry pomysł). Smażę na bardzo delikatnym ogniu, co zapobiega przypaleniu i pozwala nabrać smaku.
Powodzenia i smacznego. Jak zwykle przyrządzę go na Wielkanoc w panierce z sezamu. Pycha!! jajola Mar 2, 2012 ![]() ryfka Mar 1, 2012 ![]() ryfka Feb 28, 2012 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Ja też zawsze krótko podgotowuje je w bulionie. Są wyśmienite!
Pitou Mar 23, 2015