7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Bagietkowe łódeczki zapiekane z jajkiem i dodatkami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Wypas takie bagietki! Miałam lekko czerstwe bułki paryskie i szpinak z wczorajszego obiadu, zamiast suszonych pomidorów dałam świeże, bo chciałam łagodniej. Do tego zupa-krem jarzynowa do popijania z kubeczka i pyszny wiosenny obiadek jak znalazł. Majczi, fajny pomysł z tym serem z niebieską pleśnią, muszę kiedyś wypróbować.
ryfka May 28, 2014


aaa genialne! miałam akurat świeży szpinak baby (pół paczki - na jedną porcję to idealna ilość). smażyłam co prawda w innej kolejności - najpierw cebulka z pomidorami, po 2 minutach dodałam czosnek (3 ząbki na JEDNĄ porcję ;p), przesmażyłam i później posiekany szpinak na dosłownie parę minut. masę jajeczną odpuściłam, zamiast niej poukładałam plasterki sera blue. 200 stopni z termoobiegiem i 5 minut wystarczyło żeby bagietka była idealnie chrupiąca i zarumieniona. pomijając oczywiste walory smakowe - to istne porn food, przekąska idealna na imprezę, bo prezentuje się fantastycznie :)
majczi May 18, 2014

dzięki :) Na pewno Ci wyjdzie, jest bardzo proste w przygotowaniu :)
zielenina_blog Feb 2, 2012

pięknie wygląda i jeszcze na dodatek jest ze szpinakiem, mniam :)wciągnięte na listę do wypróbowania!
ankaopolanka Jan 28, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas