7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kasza "na oszczędnie"

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Kasze gotujemy w wodzie w ktorej byla namaczana , nie trzeba dolewać wody. Smacznego:)
Simao Nov 30, 2012

podłączam do pytania : zielenieję . ?
Czy ta kasza wchłania calkowicie tą wode w ktorej sie moczy i tym samym nalezy dolac troche nowej czy nie trzeba nic juz potem dolewac ?
OpenWorld Sep 20, 2012

Czy kaszę gotujemy w wodzie, w której się moczyła?
zielenieję May 24, 2012

Powrót do metod babcinych? Widocznie są jednak najlepsze (bo polskie?)
Dana May 25, 2011

na zdjęciu jęczmienna,ale wychodzi z każdą
można tez dodac troche soli.
:)
Simao Jan 19, 2011

jaka to kasza?
dziqska Jan 12, 2011

Barzo prosta potrawa ale naprawde smaczna !
agnmid Jan 2, 2011

Jak kasze moczy sie na dłuższy czas to likwiduje sie mnóstwo antypożywek i poprawia trawienie ww.produktu.
Simao Dec 21, 2010

Znacznie szybszym sposobem na kaszę jest zalanie jej wrzątkiem, zawinięcie "w bety" i odstawienie na kilkanaście/kilkadziesiąt minut (w zależności od rodzaju kaszy).
xxl Dec 12, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas