7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Czosnkowa pasta z awokado z limonką i bazylią- Komentarze do przepisu -pycha, tylko ja zrobiłam ze świeżym rozmarynem bo bazylia wyszła. I z tym czosnkiem to prawda, dałam jeden ząbek i było za dużo - teraz używam tylko pół i jest w sam raz :) Polis Nov 16, 2011
zrobiłam , dobre , takie "Szrekowe".
Czosnek zesmażyłam wcześniej odrobinę , i dałam pomidora suszonego z oleju. Taki jeden został więc go wzięłam. Zesmażony czosnek nie zostawia takigo zapachu póżniej ,a i sam taki podsmażony jest bardzo ciekawy w smaku. monika77 Nov 27, 2010 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
robię taką tyle, że bez bazylii a z dodatkiem chilli jeśli mam. pyszne, nie raz zjadam samo sama:P aha! i nie miksuję. wybieram dojrzałe miękkawe awokado, wtedy samo się rozpaćkuje pod widelcem :)
MEDeah May 23, 2012