7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Czosnkowa pasta z awokado z limonką i bazylią

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


robię taką tyle, że bez bazylii a z dodatkiem chilli jeśli mam. pyszne, nie raz zjadam samo sama:P aha! i nie miksuję. wybieram dojrzałe miękkawe awokado, wtedy samo się rozpaćkuje pod widelcem :)
MEDeah May 23, 2012


pycha, tylko ja zrobiłam ze świeżym rozmarynem bo bazylia wyszła. I z tym czosnkiem to prawda, dałam jeden ząbek i było za dużo - teraz używam tylko pół i jest w sam raz :)
Polis Nov 16, 2011

zrobiłam , dobre , takie "Szrekowe".
Czosnek zesmażyłam wcześniej odrobinę , i dałam pomidora suszonego z oleju. Taki jeden został więc go wzięłam.
Zesmażony czosnek nie zostawia takigo zapachu póżniej ,a i sam taki podsmażony jest bardzo ciekawy w smaku.
monika77 Nov 27, 2010

oczywiście, można posolić (generalnie używam mało soli) dla smaku.
spellman Nov 25, 2010

Robisz bez soli??
patrycccja Nov 24, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas