7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Chlebki pita własnej produkcji

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Nie widze w skladnikach wody
~Tomasz Pałczyński Mar 31, 2018

Tak, dkg (dawna pisownia) i dag to jest to samo.
Dana Dec 19, 2014

dkg w sense dag?
~M Dec 18, 2014

mi też nie wyrosło ciasto odpowiednio, także porcje zostały zmniejszone, ale wyszły przepysznie. Cóż, następnym razem schowam ciasto na dłużej pod kołdrę.
hauadaj Jan 9, 2013

Pyszne, tyle ze robilem je za duze, i rosly dziwnie, do tego od gory byly falowane, teraz od gory przykladam metalowa miska z woda. A i tylko ja mam tak ze nie moge tego przekroic póki nie wystygnie?
Matik May 29, 2012


Pyszne.
eme Jan 31, 2012

kompletnie nie wyrosło mi ciasto :(
Z tego względu wyszło mi 8 malutkich, cienkich chlebków, których nie za bardzo można było przekroić, ale w smaku PRZEPYSZNE ;)
natcia93 Aug 17, 2011

ile wody ?
exrude Feb 18, 2011

Bardzo dobre wymieszałam mąke razową z mąką białą, mniej więcej pół na pół i wyszły pyszne, super smakowały w połączeniu z hummusem.
agahk Jan 24, 2011

Mi coś nie wyszło. Zrobiłam wszystko według przepisu, ale niestety, po upieczeniu były trochę surowe w środku. Dałam za dużo wody, czy za słabo wyrosły drożdże?
bonamartinka Dec 13, 2010

U nas pity według tego przepisu to rodzinny hicior :)
Też kroję je na pół, nie na ćwiartki :)
magi104 Sep 8, 2010

Fantastyczne, całkiem szybkie i bardzo proste :) Użyłam mąki mieszanej - 1 szkl. razowej i 1,5 białej. Wody tyle, by ciasto nie lepiło się do rąk. Pieczenie jest zabawne, pity nadymają się jak balony :) Po upieczeniu kroję je na połówki, a nie na ćwiartki - tak mi wygodniej. Dzięki za przepis, na pewno będę częściej robić pity!
xxl Jun 4, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas