7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Chlebki pita własnej produkcji- Komentarze do przepisu -
dkg w sense dag?
~M Dec 18, 2014
mi też nie wyrosło ciasto odpowiednio, także porcje zostały zmniejszone, ale wyszły przepysznie. Cóż, następnym razem schowam ciasto na dłużej pod kołdrę.
hauadaj Jan 9, 2013
Pyszne, tyle ze robilem je za duze, i rosly dziwnie, do tego od gory byly falowane, teraz od gory przykladam metalowa miska z woda. A i tylko ja mam tak ze nie moge tego przekroic póki nie wystygnie?
Matik May 29, 2012
kompletnie nie wyrosło mi ciasto :(
Z tego względu wyszło mi 8 malutkich, cienkich chlebków, których nie za bardzo można było przekroić, ale w smaku PRZEPYSZNE ;) natcia93 Aug 17, 2011
Bardzo dobre wymieszałam mąke razową z mąką białą, mniej więcej pół na pół i wyszły pyszne, super smakowały w połączeniu z hummusem.
agahk Jan 24, 2011
Mi coś nie wyszło. Zrobiłam wszystko według przepisu, ale niestety, po upieczeniu były trochę surowe w środku. Dałam za dużo wody, czy za słabo wyrosły drożdże?
bonamartinka Dec 13, 2010
U nas pity według tego przepisu to rodzinny hicior :)
Też kroję je na pół, nie na ćwiartki :) magi104 Sep 8, 2010
Fantastyczne, całkiem szybkie i bardzo proste :) Użyłam mąki mieszanej - 1 szkl. razowej i 1,5 białej. Wody tyle, by ciasto nie lepiło się do rąk. Pieczenie jest zabawne, pity nadymają się jak balony :) Po upieczeniu kroję je na połówki, a nie na ćwiartki - tak mi wygodniej. Dzięki za przepis, na pewno będę częściej robić pity!
xxl Jun 4, 2010 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Tomasz Pałczyński Mar 31, 2018