7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasztet z fasoli z orzechami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pycha!Jako sklejacza użyłam siemienia i otrąb owsianych,dałam też więcej orzechów,sporo sosu sojowego,warzyw nie gotowałam,tylko podsmażyłam.Po odstaniu rzeczywiście trzyma się w kupie:)
magonia 2014-04-19 10:17:06.161


sam nie podszedł mi, ale za to na kanapce z ketchupem lub z ogórkiem kiszonych polecam
lilias 2014-01-18 10:50:36.226

Zrobione i wyszedl bardzo dobry i po okolo 12 godzinach w lodowce ( moze trochę dluzej) dalo sie go noramlnie kroic.
Z tym ,że dalam brązowy ryz - 1 saszetke ,sporo orzechow lowskich zmielonych ,fasoli tez bylo napewno więcej niz 2 szklanki i dodatkowo zmielone platki owsiane.Marchewki ,pietruszki , selera nie dawalam tylo 1 cebule podsmazona troche - ale mysle zen awet smazyc nie trzeba jak kto lubi ,czosnek no i przyprawy , naoleiłam foremke olejem ,nalozylam pasztet i pieklam okolo godziny.
OpenWorld 2012-01-07 13:42:02.756

Ja z tego przepisu nie skorzystalam ale juz kilka razy robilam pasztety weganskie i zawsze zostawialam je w formie keksowej tak na 12 godzin i wtedy się wszystko pięknie kroilo
a przepis wydaje sie byc obłędny -napewno go kiedyś wypróbuje
OpenWorld 2011-08-18 19:00:07.542

Ja coś chyba źle zrobiłam, bo mój bynajmniej zwarty nie jest;p Nie wiem co tam porobiłam, ale jakby nie było dobry jest;)A że bardziej się nadaje do smarowania, niż do krojenia, to cóż;) I tak polecam wszystkim;)
Agus7777777 2009-12-22 16:13:46.399

dodac siemienia lnianego lub platkow owsianych
zima 2009-11-28 15:40:25.786

Pasztet wyszedł bardzo dobry! Zrobiłam w wersji z ryżem. Wyszedł zwarty, ale jak zwykle przy krojeniu trochę się rozpada. Może macie jakiś sposób na to, żeby plasterki po ukrojeniu były w całości?
ryfka 2009-11-17 12:20:32.402

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas