7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Sos serowy na ciepło

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Jako kultysta serów stwierdzam, że sos jest boski! Jedyną co zrobiłam inaczej, to zamiast masła użyłam oleju.
Na pewno będę do niego często sięgać! :)
martusiak Feb 13, 2014

Polecam zamiast wywaru dodać tyleż mleka i łyżeczkę musztardy. Sos wychodzi bardziej kremowy i przyjemnie pikantny.
ryfka Jun 24, 2013

Aradia, moim osobistym faworytem są gouda i cheddar :)
ryfka Mar 12, 2012


Bardzo dobry. Wykorzystałam do gotowanych warzyw. Przyprawiłam jeszcze dodatkowo ziołami prowansalskimi i tymiankiem.
limesik Mar 12, 2012

Zrobiłam go dzisiaj do frytek dodając jeszcze koperku i wyszedł przepyszny! Uzupełniają się idealnie z frytkami :)
~Patrycja Nov 29, 2011

pycha! zjedzony dziś z makaronem razowym. mniam :D
ankaopolanka Oct 3, 2011

Ryfko z przykładowo jakich rodzajów serka wychodzi najlepszy sos?
Aradia Jan 25, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas