
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Fasolka szparagowa po grecku (duszona w pomidorach)- Komentarze do przepisu -
nigdy specjalnie nie przepadałam za fasolką ale po zrobieniu tej zdecydowanie zmienilam zdanie :)
~Lilak Oct 9, 2011
Fasolka cudna, serdecznie polecam
~Antonina Aug 25, 2011 ![]() ryfka Jun 27, 2010
Oczywiście że nie musisz. Niektórzy doprawiają potrawy z pomidorów cukrem uważając, że są wtedy smaczniejsze. Ja nigdy tak nie robię. Poza tym jeśli użyjemy sezonowych, gruntowych pomidorów, to będą pyszne same w sobie i wtedy już na pewno cukier jest zbędny.
~pat Jun 27, 2010
A trzeba ten cukier dodawać?
~mienta Jun 27, 2010
Albo go dodaj razem z innymi przyprawami i wyjmij przed podaniem albo w ogóle go pomiń, jeśli chcesz - dramatycznej zmiany smaku na pewno nie będzie ;)
~pat May 11, 2010
A co z tym lisciem laurowym? Kiedy i do czego sie go dodaje?
~z_liścia May 11, 2010
zawalczyłabym tylko z tym przecierem w puszce lepszy własny :)
~ewciaoo@poczta.fm Jan 18, 2004
chodzilo chyba o to, ze wrzucamy na zimna wode, a nie na wrzatek, choc nie jestem przekonana, czy to zmieni smak. ja w kazdym razie robilam ten przepis i fasolka smakowala wybornie:)
Rena Jul 18, 2001
Co to znaczy "ugotować fasolkę w osolonej i o c h ł o d z o n e j wodzie"?
~Anka Jul 18, 2001 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
bardzo dobra,tylko następnym razem nie dodam liścia laurowego. nie wiem po co go dodałam,trochę mi zepsuł smak potrawy i zalatywało zupą, no ale tak poza tym to świetny przepis, robiłam na pomidorach z puszki.
majczi Sep 17, 2013