7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Paprykarz ryżowy z włoszczyzną

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Właśnie zrobiłam. Pycha!!!! :)
Qmcia Oct 20, 2013


Kto by pomyślał,że ryż na kanapce tak świetnie się sprawdzi ;)
gosiat Apr 6, 2012

ja robiłam wczoraj PYCHA, wcześniej robiłam z proteiną sojową - taki sobie wyszedł. Ten za to - REWELACJA.
Polecam
monika77 Apr 2, 2012

Dziś zrobiłam ten paprykarz po raz setny. Wyszła mi niestety konsystencja inna niż zazwyczaj (nie pastowata), chyba przez zbyt sypki ryż. Żeby uratować paprykarz jako pastę, zblendowałam go i moim zdaniem jest jeszcze lepszy :)
ankaopolanka Mar 29, 2012

Naprawdę świetny, polecam.
hauadaj Jan 31, 2012

Muszę zrobić, bo te kupne to drogie i poza tym i tak wolę wiedzieć co w jedzeniu mam..
~Ilona Sep 5, 2011

w wersji uboższej (ryż, koncentrat, cebula i por) też smakuje świetnie. I szybko się robi!
Zanetak May 5, 2011

mniam :D
~Silverka Oct 11, 2010

Mi smakowało, polecam:)
veganjihad Aug 21, 2010

hmm nie do końca ten przepis ucelował w moje kubki smakowe ;-]
sangria Dec 15, 2008

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas