7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasta z bobu i szpinaku

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Po co obierać bób ze skórek, przecież tam posiada najwięcej witamin..
masskotka69 Jul 15, 2012


na kanapce najlepsze z jakimś "mokrym" dodatkiem: pomidorem lub ogórkiem
navia Aug 23, 2011

Robiłam bez serka i manny, a zamiast kminku, którego nie znoszę, dałam gałkę. Wyszło b. smaczne, ale drobne włókna ze szpinaku właziły między zęby :o Trochę to irytujące ;)
patrycccja Oct 30, 2010

Przepyszne!!! Nie mogłam się oderwać od tej potrawy. Dodałam dużo czosnku, odrobinę pokruszonej papryczki chilli i gałki muszkatałowej dla podkręcenia smaku. Bardzo sycąca i starczy na bardzo długo. Palce lizać :))
~evil_kulko Jul 24, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas