7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Zupa z soczewicy z pomidorami i koperkiem, doprawiona gałką muszkatołową

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Uwielbiam soczewicę, ale chyba bardziej mi smakuje w postaci kotletów. Zupka całkiem przyzwoita. Ciekawe połączenie koperku z oregano.
drevni_kocur Jan 5, 2015

Zupka rewelacja :)
Dodałem marchewkę, pietruszkę, seler i pora. Wyszła przepyszna:)
Methos Mar 16, 2010

Ja również dałam mniej wody niż w przepisie i dodałam marchewke i pora :) Wyszła przepyszna :)
Malwua Nov 4, 2009

zrobilem tak jak patrycccja, czyli 1,5l wody i wyszla akurat! zupka mniam mniam!
grubas Sep 1, 2009

Przepyszne! Jak większość tego typu zup :) Koperek nadaje wspaniałego aromatu - nawet mój niekoperkowy Wojtek się zachwycał. Trzymałam się ściśle podanych proporcji, tylko wody dodałam mniej (1,5l), żeby zupa nie była za rzadka. Nie namaczałam też soczewicy, bo czerwona błyskawicznie się gotuje. Zupka palce lizać!
patrycccja May 17, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas