7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: tortownica 18 cm1/2 szklanki jagód
1 szklanka mąki pszennej 2 szklanki amarantusa ekspandowanego (poppingu z amarantusa) 1/2 łyżki cukru trzcinowego 4 łyżki zmielonego siemienia lnianego 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli 1 szklanka mleka sojowego 1/3 szklanki oleju rzepakowego 2 łyżeczki pasty waniliowej Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Wegańskie ciasto z rabarbarem (wegańska)Wegańskie ciasto dyniowe (wegańska) Wegańskie ciasto czekoladowe (wegańska) Wegańskie ciasto z budyniem i galaretką (wegańska) Proste wegańskie ciasto z owocami (wegańska) Wegańskie czekoladowe ciasto z burakiem (wegańska) Wegańskie ciasto czekoladowe z migdałami (wegańska) Panierka wegańska z curry (ciasto do obtaczania) (wegańska) Szarlotka na kruchym cieście (z margaryną wegańską) (wegańska) Wegańskie, bezglutenowe ciasto czekoladowe z fasoli! (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Ekstrakt zazwyczaj jest na alkoholu, więc np. w deserach, gdzie nie ma szansy odparować, może się wybijać smakiem.... więc w tym jednym przypadku lepiej ekstraktu nie stosować. Ale poza tym dowolnie wymieniaj-zamieniaj. Wszystko co waniliowe się nada :)
patrycccja Jul 24, 2013