7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
"Meksykańska" zapiekanka ryżowa z warzywamiPyszna, szybka i stosunkowo tania zapiekanka z powszechnie dostępnych składników. Smakuje wybornie - potwierdzone przez wiele podniebień :)
Średnia ocena:
[4.5
z 8 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [5]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 3 osób2 woreczki ryżu
papryka czerwona ok. 5 sztuk pieczarek ew. pół brokuła (ok. 250g) 2 ząbki czosnku kartonik (500ml) przecieru pomidorowego lub puszka krojonych pomidorów puszka kukurydzy puszka czerwonej fasolki ser żółty lub tofu do starcia (ok. 15 dag) oliwa do smażenia sól pieprz ostry sos chili / papryka chili w proszku zioła prowansalskie słodka papryka Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kremik ryżowy - zapiekanka (bez ograniczeń)Zapiekanka z tartych warzyw (wegańska) Kolorowa "meksykańska" sałatka z brokułem i warzywami konserwowymi (lakto-wege) Zapiekanka ryżowa na słodko, z rodzynkami (bez ograniczeń) Zapiekanka ryżowo–warzywna (z włoszczyzną) (bez ograniczeń) Zapiekanka z warzyw i kotletów sojowych (lakto-wege) Zapiekanka z brązowego ryżu i warzyw (wegańska) Zapiekanka makaronowo-sojowa z warzywami (wegańska) Sałatka ryżowa z jabłkiem i warzywami (wegańska) Zapiekanka wykwintna (ryżowa z tofu, granulatem i serem) (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
satina6 Apr 27, 2014