7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Marynowane rzodkiewkiMargot: "Pyszne wyszło, rzodkiewki zmieniają kolor. Nie wiem jak długo to postoi, ale u mnie tak do 3 dni (bo potem ich nie ma ;). Ja w ten sposób wykorzystuję trochę przerośnięte rzodkiewki z siostry działki lub trochę przeschnięte, czytać stare."
Średnia ocena:
[4.6
z 11 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [14]
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki: na 1 litrowy słoikrzodkiewek tak z 4 pęczki (mogą być przerośnięte lub trochę przeschnięte)
1/3 szklanki (5-6 łyżek) dobrego oleju - ja dałam słonecznikowy 4 łyżki sosu sojowego - ja dałam tamari, bo ten mi najlepiej odpowiada 4 łyżki wytrawnego sherry - ja nie miałam, dałam 1 łyżkę octu jabłkowego 1/2 łyżeczki posiekanego świeżego imbiru 2 ząbki czosnku sól 1 łyżeczka cukru - ja dałam brązowy Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Grzybki marynowane (wegańska)Marynowane grzybki (wegańska) Giardiniera - pomidory marynowane (wegańska & RAW) Tofu marynowane z przyprawami (wegańska) Marynowane ogórki z sezamem (wegańska) Warzywa marynowane na grillu (wegańska) Marynowana czerwona cebula (wegańska) Kalafior marynowany (w słoikach) (wegańska) Twarożek fistaszkowy z rzodkiewką (lakto-wege) Sałata z twarogiem i rzodkiewką (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Jeśli ktoś ma mało ostre rzodkiewki, to polecam potrzymać w zalewie dłużej, żeby nabrały ostrości, moje po 5 dniach były lepsze.
ryfka Jul 23, 2015