
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:100 g (prawie 1 szkl.) łuskanych ziaren słonecznika
1/4 łyżeczki soli woda Przygotowanie:
Ziarna słonecznika prażyć na suchej patelni z solą. Gdy zbrązowieją, gorące wsypać do blendera i zalać przegotowaną wodą tak, aby przykryła ziarna. Miksować do uzyskania konsystencji gęstej pasty.
Nadesłał(a) pat,
dnia: Sep 1, 2000
Źródło/autor przepisu: Wegetariańska książka kucharska (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mnie smak nie powalił ani ani. po prostu nie trafia to w moje kubki smakowe. zastanawiam się co dodać, by bardziej zjadliwe było. MEDeah Jul 1, 2011 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sos z prażonego słonecznika (wegańska)"Kaszka" z płatków owsianych i prażonego słonecznika (wegańska) Pasta brokułowa ze słonecznikiem (wegańska) Pomidorowa pasta do kanapek ze słonecznika (wegańska) Czosnkowa pasta ze słonecznika i ryżu (wegańska) Pasta ze słonecznika a'la pasztetowa (wegańska) Pasta z groszku konserwowego i słonecznika (wegańska) Pasta z cebuli, kiełków słonecznika i pokrzywy (wegańska) Pasta marchewkowa lub brokułowa ze słonecznika na oko (wegańska) Pasta sojowa z dodatkiem marchewki, słonecznika i siemienia (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
patrycccja Jul 2, 2011