7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewką, ogórkiem, groszkiem i kukurydząPycha pycha pycha!!! Smaczna, kolorowa i baardzo wiosenno-letnia! Sma-czne-go wszystkim odważnym, którzy ją zrobią! Mniam!
Średnia ocena:
[4.6
z 8 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [9]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osóbpół dużej kapusty pekińskiej (ew. jedna mała)
pęczek rzodkiewek (koniecznie świeże i ładne!:) pół dużego, świeżego ogórka (lub cały mały) puszka kukurydzy (mrożona? jak kto lubi) puszka groszku (kolorek + smak) ew. trochę kiełków soi 2-3 łyżki oliwy z oliwek sól pieprz inne przyprawy wg. gustu (polecam bazylię!) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, papryką i ogórkiem (wegańska & RAW)Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewkami, ogórkiem, pomidorami i fetą (lakto-wege) Bajecznie kolorowa surówka (rzodkiewka, ogórek, papryka z groszkiem i kukurydzą) (wegańska & RAW) Surówka z ogórka, pomidora i rzodkiewek z kapustą pekińską (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, kukurydzą i miętą (wegańska & RAW) surówka z kapusty z kalafiorem, rzodkiewką i kukurydzą (wegańska) Surówka z kapusty pekińskiej z pomidorem, ogórkiem i winegretem (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej, pomidorów i groszku (wegańska & RAW) Wiosenna surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem, pomidorem i papryką (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
patrycccja Feb 7, 2016