7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Mizeria że ho ho - z oliwą i miętą

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [2]


Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki: dla 1 osoby

ogórek
ćwierć młodej cebulki
kilka (np. 5) listków świeżej mięty
oliwa z oliwek
sól
pieprz

Przygotowanie:

Ogórka obieramy i kroimy na plasterki. Ćwierć cebulki siekamy drobniutko. Miętę szatkujemy.

Zalewamy odrobiną oliwy, dodajemy przyprawy i wszystko mieszamy.
Nadesłał(a) Kinga, dnia: 2001-06-27 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

PYCHA. Polecam dodać łyżkę octu winnego.
herbata 2015-05-17 18:05:04.811

Takie proste, a takie dobre. No nie spodziewałabym się po mięcie, że tak może odmienić smak zwykłego ogórka.. I szybkie! To lubię! Coś dla mnie.
Dana 2014-06-06 14:04:00.396

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Mizeria z fetą zamiast śmietany (wegańska & RAW)
Bób z oliwą czosnkową (wegańska)
Bruschetta z oliwą / z pomidorami (wegańska)
Zupa z cukinii z miętą (lakto-wege)
Groszek duszony z miętą (wegańska)
Buraczki z miętą - surówka (wegańska & RAW)
Truskawkowy koktajl z miętą (wegańska & RAW)
Pilaf z ciecierzycą i miętą (wegańska)
Czekoladowe ciasto z oliwą i rozmarynem (bez ograniczeń)
Fasolka szparagowa z miętową oliwą (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas