7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Farsz do naleśników ze szpinaku i serka ricotta, feta lub sera żółtego
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:szpinak świeży lub mrożony
1 cebula 2 ząbki czosnku serek ricotta (łagodny) albo feta (będzie kwaśnawe), ostatecznie ser żółty olej do smażenia sól pieprz oregano bazylia ew. inne przyprawy Przygotowanie:Szpinak umyj, posiekaj, i wrzuć na patelnię z podsmażoną cebulką (jedna wystarczy), dodaj ze 2 ząbki czosnku i serek ricotta albo fetę. Jeśli nie masz żadnego z tych serów, wrzuć żółty starty ser, też będzie dobrze. Do tego sól, pieprz, oregano, bazylia, itd.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: Jun 15, 2001
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Aneta Baran
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
Właśnie jem naleśniki zrobione wg tego przepisu. Pierwszy raz w zyciu jem świeży szpinak i bardzi mi smakuje:) bardzo szybka potrawa wykonałam ja w 10 min bardzo prosta a przy tym tak smaczna i wydaje sie zdrowa;)
pozdrawiam ~Grazin Sep 4, 2009 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Farsz do naleśników ze szpinaku z żółtym serem i śmietaną (lakto-wege)Naleśniki ze szpinakiem pod żółtym serem (bez ograniczeń) Kotlety z ryżu, papryki, fety i żółtego sera (bez ograniczeń) Zielony farsz z brokuła i szpinaku (do naleśników) (wegańska) Rolada z sera żółtego (bez ograniczeń) Pasta z sera żółtego (bez ograniczeń) Sałatka z pomidora i ogórka z włoskim serem ricotta lub grecką fetą (lakto-wege) Sałatka z brokuła i sera feta (lakto-wege) Krokiety ze szpinakiem i fetą (bez ograniczeń) Pokrzywowy farsz do naleśników (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
rasmewa Jan 29, 2015