7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Figa z makiem - smarowidło

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

koniecznie muszę zrobić tę pastę! Ślinka cieknie, uwielbiam takie smaki
mimikra87 2014-11-21 15:08:52.205

Mniami :D Choć słooodkie! Sądząc po zdjęciu Sylwii jej smarowidło wyszło gładkie. U mnie zostały pesteczki i super chrupią :) Kiedyś robiłam rafaello z fig i nerkowców (puszka.pl/przepis/5617-rafaello_kuleczki_.html) i tam z kolei pesteczki były pożądane, a mi się rozmiksowały i nie było ich czuć... przewrotność losu ;)
PS. Nie dodawajcie więcej maku, bo wam wyjdzie bure ;D
Dana, takiego zwykłego maku, prażonego czy nie, blender chyba nie "chwyci", a jak zostanie niezmielony, to się nie strawi i nici z wapnia.
patrycccja 2014-01-24 19:28:05.361

z tym, że najlepiej saute
~kaja 2014-01-22 23:31:58.6

mega!!!
ile wapnia:)
~kaja 2014-01-22 23:31:37.461

Oczywiście mam na myśli podprażony mak zblendowany z figami
Dana 2014-01-19 18:17:50.306

W sprzedaży jest mak mielony. A mnie chodzi po głowie mak podprażony na patelni i zmielony już z figami.
Dana 2014-01-19 18:16:30.759

a może udałoby się ominąć etap mielenia maku? :)
~Ania K. 2014-01-19 17:12:56.273

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas