7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Figa z makiem - smarowidło

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

koniecznie muszę zrobić tę pastę! Ślinka cieknie, uwielbiam takie smaki
mimikra87 Nov 21, 2014

Mniami :D Choć słooodkie! Sądząc po zdjęciu Sylwii jej smarowidło wyszło gładkie. U mnie zostały pesteczki i super chrupią :) Kiedyś robiłam rafaello z fig i nerkowców (puszka.pl/przepis/5617-rafaello_kuleczki_.html) i tam z kolei pesteczki były pożądane, a mi się rozmiksowały i nie było ich czuć... przewrotność losu ;)
PS. Nie dodawajcie więcej maku, bo wam wyjdzie bure ;D
Dana, takiego zwykłego maku, prażonego czy nie, blender chyba nie "chwyci", a jak zostanie niezmielony, to się nie strawi i nici z wapnia.
patrycccja Jan 24, 2014

z tym, że najlepiej saute
~kaja Jan 22, 2014

mega!!!
ile wapnia:)
~kaja Jan 22, 2014

Oczywiście mam na myśli podprażony mak zblendowany z figami
Dana Jan 19, 2014

W sprzedaży jest mak mielony. A mnie chodzi po głowie mak podprażony na patelni i zmielony już z figami.
Dana Jan 19, 2014

a może udałoby się ominąć etap mielenia maku? :)
~Ania K. Jan 19, 2014

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas