
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Surowy mus z żurawiny z Lubelszczyzny- Komentarze do przepisu -
Żurawina ma dużo szczawianów, albo jakiś tego typu substancji, które nie są dobre dla kości, stawów.
~Amatorka Oct 16, 2014 ![]() Dana Oct 14, 2014
Patrycja, jak zwykle miałaś rację, mus ściemniał. Próbowałam go rozcieńczonego wodą, jadłam na grzankach, jako dodatek do placków, owsianki i kaszki, ale najpyszniejszy jest wmieszany w mleko sojowe. Smakuje trochę jak jogurt pitny ;)
nasse Nov 7, 2013 ![]() patrycccja Nov 6, 2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten mus jest przepyszny! Zrobiłam z żurawiny wielkoowocowej, przez co jest bardziej różowy niż czerwony. Mam nadzieję, że wytrzyma trochę czasu w lodówce, bo wyszło go sporo :) nasse Nov 5, 2013 ![]() patrycccja Nov 5, 2013
A na zimę jakoś to można w słoiczki?
~Ewa 58 Nov 5, 2013 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Megi Oct 17, 2014