7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Jabłkowe kluski kładzione

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


średnie. to były po prostu kluski pływające w mleku, mleko w ogóle się od nich nie zagęściło, a na to liczyłam, myślałam że uzyskam gęstą mleczną zupę, jak z ciasta lanego, no ale niestety. w dodatku same kluski są bardzo hmm "cierpkie" w smaku, myślę że to przez mąkę razową (a dodałam orkiszową, która jest jeszcze delikatniejsza). no niestety, w takiej formie tego nie powtórzę, może ugotowane w wodzie i polane jakimś sosem/jogurtem byłyby dobre, bo na mleku to dość kiepska opcja jak dla mnie.
majczi Oct 29, 2013

Kocham wszystkie kluseczki, więc muszę spróbować. Dziękuję nasse :)
Dana Oct 29, 2013

Dana, może spróbuj z gryczaną lub jaglaną? Te kluseczki nie smakują jak lane - są dosyć duże i mięciutkie. Naprawdę ciekawe w smaku :)
nasse Oct 27, 2013

Muszę wypróbować, ale z jakąś mąką bezglutenową. Lane kluseczki to była zawsze moja ulubiona potrawa.
Dana Oct 19, 2013

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas