7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Curry z dynią i jabłkiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


super, tylko jak ktoś jest głodny to musi poczekać
cyqlop Feb 28, 2015

W sensie, po tych maksymalnie 20min, chociaż przeważnie gotuję krócej, więc dziwne, że po 1h nie były gotowe.
Przecież nawet jak ziemniaki gotuje się w większych kawałkach "do kotleta", to nigdy nie potrzebują aż godziny! :o
Olexy Dec 18, 2013

Kurcze, zrobiłam to dziś jeszcze raz i wszystko było ok!
Kruszonko, może za grubo pokroiłaś ziemniaki? Ja nigdy nie kroję na kostkę większą niż 1cm³ i po tych 20min zawsze są gotowe (choć dynia czasem wyszła rozgotowana, ale osobiście mi to nie przeszkadza).
Ale może rzeczywiście, jak zaproponowała parycccja można je wcześniej podsmażyć lub podgotować i po tym dorzucić do reszty.
Olexy Dec 18, 2013

Hm, faktycznie lepiej byłoby najpierw przesmażyć ziemniaki pokrojone w dość małą (a przede wszystkim cienką) kostkę, a jak już się trochę podrumienią, to dopiero dodać cebulę i resztę. Jak w kuchni indyjskiej.
patrycccja Oct 30, 2013

Po 10-15 minutach w garnku wszystko było ugotowane oprócz ziemniaków; te nawet po godzinie w garnku były półsurowe. Poza tym danie smaczne.
kruszonka Oct 27, 2013

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas