7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Sajgonki po "wietnamsku"

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Zrobiłam dziś sajgonki z papieru ryżowego o małej srednicy (w sprzedaży jest też duzy).Smaczne. Bez granulatu sojowego, ale z kukurydzą z puszki, kapustę pekińską zastapiłam czerwoną (tylko miękkie części.) Podczas smażenia nic nie pękało. Smaczne. Polecam.
Dana Mar 29, 2015

Nie pękaja Ci w czasie smażenia?
anatemka Mar 4, 2013

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas